Sunday

hye darling !

Posted by Nissa Zuki at 8:20 PM 0 comments
Quick Updates !
I've just grab my breakfast wif my breakfast wif beloved Jue,
*omo ! terserempak dgn areen azhar plak dlm library ni :D XOXO

Currently melayan citer Cinderella Stepsisters ^^,
BEST WEYY.. !!




memang sedeyh,meleleh air mata tgk citer ni..sampai nak mandi pon lupe dah mandi ke belum. :D.kalau mak tawu ni mesti kene marah.beaney omma ;D
oraite,nak bersiap ke kelas dah ni.

saranghae,
nissa Zuki

*







Tuesday

kehidupan di Bumi Melaka.

Posted by Nissa Zuki at 1:07 AM 0 comments
alhamdulillah,sambung akak dah sambung degree ye adik-adik,
*kenapa akak?
sebab tahun ni Im 22 years old !!
can you imagine that??
urghh~~ *tak boleh terima kenyataan



permulaan life dekat Melaka sangat susah..kenapa? cuba bayangkan ~~~
tiap-tiap hari kene menapak gi kelas dalam 15min ,tempuh traffic light yg super duper bahaya,30 sec each of traffic light..pheww~~ bahaya weh !.,lepastu klu lif penuh+lif lembap tahap kura-kura,haruslah dan wajib gagahkan kaki memanjat setingi-tinggi bangunan 16 tingkat utk sampai kelas..16 tingkat?? tapi kelas bkn kat tingkat 16 lah..so kurang sket bebanan yang ditanggung oleh kaki ku ini :D *dah lah berat tuan die baru turun 2kilo :D :D.seriously, duduk Melaka mmg boleh diet sgt2..pagi2 menapak,then memanjat balek kolej trus tido..makan pon xsempat sbb pnt sgt menapak n memanjat je satu hari..lif??? lif penuh gilerrr..xsanggup akak nk tunggu uolss..

in here, i had nadirah husna,eisha n raihan as my soulroomate :D .dorg ni sumaph gile klaka,kalau aku buat lawak konpem dorg ni akan gelak sambil gigit perot masing2 sbb memang klaka tahap gaban ah.
Meet the Soulroomate friends :


Nadhirah Husna bt Kamaruddin * gf Raden





Sharifah Haslinda bt Syed Alwi *gh Anas San




Raihan bt Razali *gf Bawang

Meet the Classmate :




semenjak duduk kat Melaka ni rajin pulak akak masuk Bowling,my fav game :d n baru2 ni join Tarian Kebudayaan Kelab Warisan Budaya, jenis tarian tu Tarian Asyik. Tungu lah nanti baru update ea? tunggu taw ! taw ?




*excited :D




 

Live.Love.Laugh Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Gossip Celebrity