Friday

Keindahan Nikmat Tuhan :) Part 1

Posted by Nissa Zuki at 8:44 PM 0 comments
haishh~ tajuk malatop kemain.

ok.sbnrnye nk story tentang kemanisan vidiyo yang dibuat oleh seorg jejaka kepada si dara ni.alahaaaii manesnyeww~~ :)

Mungkin ianya nikmat yang Tuhan berikan pada setiap manusia utuk merasai bahagia,sedih,sakit,suka,duka dan tahap kemanisan gula yang digunakan oleh Aziz Hazmi dalam vidiyo kepada Hanis Zalikah :)




Ini videeo die --> Aziz Hazmi




* Ini Vidiyo Saya

Keindahan Nikmat Tuhan :) Part 2

Posted by Nissa Zuki at 8:44 PM 0 comments
Happy Birthday !!


* HB HZ

Keindahan Nikmat Tuhan :) Part 3

Posted by Nissa Zuki at 8:39 PM 0 comments
Aksi James Blunt :B



*Manis kan?








Rest In Peace Dear Elvy

Posted by Nissa Zuki at 8:20 PM 0 comments

* muka Elvy n mata n bulu n kaler Elvy lebih kurang macam ni sebab die kecik lagi xsempat nk amek gamba die da mati dah :(


Baby Elvy hanya sempat hidup di bawah penjagaan rapi oleh mama tersayang hanyalah 9 hari..:(( Pagi semalam die telah pergi meninggalkan mama die selama-lamaye..ohemmgee, i cried so hard when the time u go dear.rest in peace my cute little kitten.mama always love you :"((


Thursday

Work bebeyh work !!

Posted by Nissa Zuki at 7:35 AM 0 comments
Perasaan sangat sedih dan geram bile xdapat nk updated blog. T_T. bila usha feedjit nampak byk silent readers duk sedap skodeng blog ni rasa macam bersalah plak x updated pape . :B i'm sorry silent readers .
saya sangat lah bizi menguruskan kerja yang tak tentu masa.dan menjaga anak-anak-empatkaki.Kucing kesayangan lah..Gucci.

Baru-baru ni lelaki kesayangan jumpa baby kitten yg belum buka mata dalam enjin kete Audi,so apalagi aku melompat bagai nk runtuh bangunan Giant.punyalah gembira dapat bela baby kitten.mata pon xbukak lagi..
ok,gamba akan dii-upload nanti,nak tido..ngantuk esok keje lagi ^^

goodnight dear lovely readers

Full of Apologies

Posted by Nissa Zuki at 7:30 AM 0 comments
i'm sorry for being too busy to updated my blog
i'm sorry for not having time to spend day with you

i'm sorry dear blog readers T_T

I'm sorry for everything
 

Live.Love.Laugh Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Gossip Celebrity