Tuesday

Hello Segamatians :)

Posted by Nissa Zuki at 11:17 PM 0 comments
26/10/2010
Hello readers..dah lame betul x update blog.mm..ok skrg dah ade kat Segamat. Xtaw lah kenapa tapi perasaan turun dari bus bile sampai kat terminal segamat semalam sgt seronokkk !! yayy !!.
agaknye seronok dpt bebas lah kot..mane taknye selama ni dah hampir 3 tahun merempat dgn bdk2 dom dlm bilik tu.so dah terbiasa dgn menganyam ketupat dan menjaga tepi kain org lain..hehe.
Kat segamat ni dduk rumah ain.so, tgh hari td kitorg masak smbil flashback kenangan sem 1 n zaman2 kegemilangan time diploma duluu..rindu wohh !! main rogol2..main sliding slipper ltk bedak kasi licin..hehehe..yg paling klaka skali tgk dorg jatoh..sakit buntoot wehh.

mmm..rindu sgt sume tuuh..n skrg dah xdpt lg nk merasa beli mkanan kat pasar mlm jb.., bebuka n sahur rmi2.mkn buah pelam yg kitorg petik dr pokok dpn surau..mmm :( satu je nk ckp RINDUUU.fullstop

Boleh x nak rasa lagi duduk dgn yana,azi ,ain,mila, dgn erin lepastu mengarot same2..pillow talk lagi..tgk dvd citer hantu macam dulu lg??bole x? bole x? :((





*orang lidi sgt cutee macam tuan pny blog..hehe :P








pstt..: xnak balik uma lah..nak duduk sini je ..Boleh??















 

Live.Love.Laugh Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Gossip Celebrity