Wednesday

Cintaku Berakhir :'(

Posted by Nissa Zuki at 9:54 PM 2 comments
Si Hitam, u complete my 1/4 heart for so many reason and im happy to be with u , to bath u, to feed u and to scracth u whenever u need me. i'll do anything, absoluletly anything for u darling.

i do MISS and LOVE YOU SO MUCH, COMOT !!







Jangan salah sangka, atau bersangka buruk atau silap ramalan. Ini adalh kucing kesayangan yang paling disayangi oleh abah, hazim, aku except mak. mak? sebab mak takot die kencing dalam rumah dan cakar sofa2.
Tapi sekarang die da melarikan diri sebab tuan die xreti balik rumah seronok beraya kat kampong main mercun. oh stop !
DIA DAH HILANG.XBALIK2 RUMAH :"(((((



tapi sekarang xsedih sangat lagi sebab dah ada pengganti si montel ni

meet my baby Gucci <3>

Kek batik for my beloved .

Posted by Nissa Zuki at 8:56 PM 0 comments
semua orang suka, gemar, cinta , sayng dan kasih kepada kek batik yang sedap bila sampai ke dalam usus besar dan usus kecil si perut yg kelaparan.

sekarang saya nak share secret recipe of yummy kek batik. Bila dah bgtaw ,xjadi secret lah kan :D
kek batik in Yummy tummy :P

Biscuit Marie
250 g soft butter
2 1/2 cup of milo
1 can of sweetened milk
2 small bar of cadbury choc (plain)
2 sp of vanhouten coco powder ( any other brand would mind)

melt choc cadbury bar , put a side. Melt the butter , add milo gently stir for 2 min , + sweetened milk, stir for 10 min, + cadbury choc + coco powder ,stir 2 minutes and finally the biscuit.Gently stir. put in the tupperware and place it in fridge for 3 hours . its done !!














setelah ketiak pon dah basah berlecak .kek batik idaman kalbu dah siap sedia utk masok dalam usus besar perot.



TAADAAA ~~
ini untuk si perot besar Apit ku syg ! haha
jangan mara nanti xdapat kek ni.

Tips Berguna Takguna :Beli cokelat Ferrero Rocher yg 30 hengget free kertas gold n tupperware ni pastu recycle je tuperware telus ni penyek kan biskut2 tu, simpan la dlm fridge.



* yang tupperware besar tu utk family saya yg kecil. :)

 

Live.Love.Laugh Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Gossip Celebrity